Hét moment om jouw laptop te laten repareren!

Van 1 t/m 30 november verlagen wij de reparatiekosten voor laptops naar slechts €10,-. Normaal gesproken rekenen wij €30,- tot €45,- voor laptopreparaties. Dus mankeert er iets aan jouw laptop? Meld hem dan in november aan bij onze deskundige reparatieservice en profiteer van deze eenmalige kans. Om het jou zo makkelijk mogelijk te maken bieden wij een gratis verzending aan en sturen we het apparaat binnen 3 dagen** zonder retourkosten weer terug. Bovendien vervallen de kosten wanneer we helaas niet in staat zijn om jouw laptop te repareren. Tot slot bieden we 6 maanden garantie op elke reparatie.

Let op: De reparatieprijs is exclusief de prijs voor de benodigde onderdelen.

Wij zorgen ervoor dat hij weer helemaal als nieuw is. Allereerst onderzoeken we je laptop uitvoerig. Daarna kunnen wij, na jouw akkoord, overgaan tot het vervangen van de defecte onderdelen. Alleen in november vervangen wij laptopschermen, toetsenborden, koelers, harde schijven, behuizingen en lcd-kabels voor slechts €10,-!* Het kortingsbedrag is bij aanmelding al verrekend in de totaalprijs.)Heb je vragen over deze actie?

Onze klantenservice helpt je graag. Je kunt ons bellen, mailen of whatsappen.
NL: 088 088 66 00 | BE 011 98 83 06


Met deze actie ga je akkoord met onze algemene voorwaarden. De actie is geldig voor alle aangemelde laptops tussen 01-11-2017 t/m 30-11-2017. De totale reparatiekosten bedragen €10,- bovenop de kosten voor de benodigde onderdelen. De reiniging en reparatie van moederborden valt niet binnen de actie. Door ons worden enkel hardware reparaties uitgevoerd, software updates of aanpassingen vallen niet binnen onze service. Wij zijn niet aansprakelijk voor verlies van data; maak daarom altijd een back-up!

* €10 euro geldt enkel voor de deelnemende bovenstaande reparaties. Het kan echter voor komen dat de assemblage van je laptop dermate complex is dat wij deze korting helaas niet kunnen hanteren. Wanneer dit het geval is word je tijdig op de hoogte gesteld van de kosten en kun je eventueel kosteloos annuleren.
** 3 dagen is de streefdatum mits de onderdelen op voorraad zijn.

Deze website maakt gebruik van cookies
Om het gebruiksgemak van onze website te vergroten, onze diensten persoonlijker en meer op maat te maken en het gebruik van de website te analyseren, maken wij gebruik van cookies. Door gebruik te maken van onze website ga je hiermee akkoord - Lees meer.