Over ReplaceDirect.nl

Dé webwinkel met onderdelen en accessoires voor mobiele apparatuur.

ReplaceDirect.nl is de webwinkel met het meest uitgebreide assortiment aan accu’s, adapters, vervangende onderdelen, upgrades en accessoires voor mobiele apparatuur. Denk aan accus voor 95.000 verschillende modellen laptops, netbooks, tablets, smartphones, camera"s, camcorders, powertools, en nog vele andere mobiele apparaten.
 

Reparatieservice

 En vergeet de uitgebreide reparatieservice niet. Voor snelle vakkundige reparaties van je laptop, tablet of smartphone. Je apparaat is zijn leven lang in goede handen bij ReplaceDirect.
 

Gebruiksvriendelijk met snelle levertijden

 Je vindt het snelst een product wanneer je direct op productcode zoekt of door gebruik te maken van ons rode zoekmenu. Dat noemen wij gebruiksvriendelijk. En staat je product er niet bij? Dan zoeken wij het voor je. Wij leveren snel! Dat komt omdat we zo’n grote voorraad hebben. Bestel je voor 23:00 uur dan is het product de volgende dag bij je. Kun je echt niet wachten? Kom dan langs in Beek en Donk of gebruik express levering.
 

Veilig en vertrouwd en uitstekende service

Veiligheid en tevreden klanten vinden wij ontzettend belangrijk. Daarom voeren wij het thuiswinkel waarborg en gaan alle betalingen via beveiligde SSL verbindingen .
ReplaceDirect.nl is gebouwd op de behoeftes en wensen van onze klanten. Kom je er via de website niet helemaal uit, dan staat ons deskundig team voor je klaar met een passend advies.
 

Zakelijke klanten

Ben je een reseller of bedrijf? Neem dan contact op met onze zakelijke afdeling via zakelijk@replacedirect.nl, wij doen je dan een aantrekkelijk aanbod.
 

Kantoor en distributiecentrum in Beek en Donk

Wij hebben ons kantoor, distributiecentrum en servicebalie in Beek en Donk. Hier kun je terecht voor al je vragen en reparaties voor je telefoon, laptop of ander mobiel apparaat.

Bezoekadres:
ReplaceDirect
Bosbeemd 16 (Voer Boerdonkseweg in voor navigatie)
5741 TR Beek en Donk
info@replacedirect.nl
tel. 088 088 66 00

Klik hier om een route te plannen via Google Maps
 

Deze website maakt gebruik van cookies
Om het gebruiksgemak van onze website te vergroten, onze diensten persoonlijker en meer op maat te maken en het gebruik van de website te analyseren, maken wij gebruik van cookies. Door gebruik te maken van onze website ga je hiermee akkoord - Lees meer.