Veelgestelde vragen over accu's en batterijen

Wij kunnen ons voorstellen dat het gebruik van accu’s of batterijen voor de laptop soms vragen oproept. De meest gestelde vragen vind je hieronder. Kom je er toch nog niet uit? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice.

Laptop accu vervangen

Laptop accu gebruik

Accu opladen

Laptop accu problemen

Over de accu

1. Hoe vervang ik mijn laptop accu?

2. Hoe weet ik of mijn nieuwe accu past in mijn apparaat?

3. Mag ik de originele laptop accu vervangen door een ander merk accu?

4. Wat is de beste accu? NiMH of Li-ion?

5. Kan ik een originele NiMH accu vervangen door een Li-Ion?

6. Wat moet ik doen met mijn oude accu

7. Is het erg als mijn nieuwe laptop accu een ander voltage heeft dan de oude?

8. Kan ik een 14,4V batterij vervangen door een 14,8V batterij?

9. Is het wel goed voor mijn laptop als ik een zwaardere accu gebruik?

10. Hoe gaat mijn laptop accu langer mee?

11. Ik ga mijn laptop lang niet gebruiken. Wat moet ik doen met de laptop accu?

12. Wat is eigenlijk de levensduur van een laptop accu?

13. Kan ik ook zien aan een laptop accu hoe vol die is?

14. Helpt het om de laptop accu in de diepvries te leggen?

15. Moet mijn laptop accu helemaal leeg zijn voordat ik hem mag opladen?

16. Kan ik mijn laptop accu ook snelladen en druppelladen?

17. Hoelang moeten oplaadbare batterijen voor de eerste keer opladen?

18. Klopt het dat ik een alkaline batterij ook kan opladen?

19. Hoe gaat mijn Android tablet accu langer mee?

20. Mijn laptop wordt erg warm, is mijn laptop accu dan versleten?

21. Mijn laptop accu laadt niet op, hoe kan dit?

22. Sinds ik Windows 7 heb is mijn laptop accu veel sneller leeg. Hoe kan dat?

23. Accu laptop is snel leeg, terwijl ik bijna altijd op netvoeding werk. Hoe kan dat?

24. Mijn nieuwe accu gaat maar 2 uur mee, dit zou 4 uur moeten zijn?

25. Ik heb gehoord dat een laptop accu kan ontploffen, klopt dat?

26. Wat is kalibratie van een laptop accu?

27. Wat is een grip batterij?

28. Wat betekent mAh?

29. Wat betekent bij een batterij de interne weerstand?

30. Zijn de capaciteiten van een oplaadbare accu en een wegwerpbatterij vergelijkbaar?

31. Is mijn laptop accu wel goed beveiligd?

32. Hoe kan het dat er zo'n goedkope accu's op de markt zijn?

Deze website maakt gebruik van cookies
Om het gebruiksgemak van onze website te vergroten, onze diensten persoonlijker en meer op maat te maken en het gebruik van de website te analyseren, maken wij gebruik van cookies. Door gebruik te maken van onze website ga je hiermee akkoord - Lees meer.