Sinds ik Windows 7 heb, is mijn laptop accu veel sneller leeg. Hoe kan dat?

Het besturingssysteem Windows 7 heeft een nieuw waarschuwingstool geïntegreerd dat de toestand van de laptop batterij kan meten. Hierbij wordt telkens de capaciteit van de volledig opgeladen laptop accu vergeleken met de capaciteit van een volledig nieuwe, opgeladen accu. Windows meet hiermee de slijtage van de accu. Bij een accuprobleem verschijnt de volgende melding: 'Overweeg de laptop accu te vervangen' of in het Engels 'Consider replacing your battery'. Volgens Microsoft zijn veel laptopgebruikers niet bekend met de (slechte) status van hun laptop batterij. In alle gevallen die Microsoft heeft onderzocht, bleek daadwerkelijk de accu aan flinke slijtage onderhevig te zijn. Er is slechts een oplossing voor deze melding; een nieuwe accu kopen.

Lees hier meer over dit probleem

Klik hier voor ons ruime assortiment in accu’s

Terug naar overzicht
Deze website maakt gebruik van cookies
Om het gebruiksgemak van onze website te vergroten, onze diensten persoonlijker en meer op maat te maken en het gebruik van de website te analyseren, maken wij gebruik van cookies. Door gebruik te maken van onze website ga je hiermee akkoord - Lees meer.