Kan ik een 14,4V batterij vervangen door een 14,8V batterij?

Ja, want een lichte spanningsafwijking van de batterij is geen enkel probleem.Wel een waarschuwing, want er bestaan laptoptypes van Dell, Acer en HP waarvan bepaalde exemplaren op 11,1 Volt werken en andere op 14,8 Volt, terwijl ze exact hetzelfde typenummer hebben; bijvoorbeeld de Dell Latitude L400, Dell Inspiron 2000 of HP Business Notebook 6715S. Let in deze gevallen goed op het partnummer van je originele accu wanneer je een nieuwe bestelt. Niet omdat je laptop dan kapot gaat, maar omdat het fysiek niet past en je anders een verkeerd model bestelt.

Klik hier voor ons ruime assortiment in accu's

Terug naar overzicht
Deze website maakt gebruik van cookies
Om het gebruiksgemak van onze website te vergroten, onze diensten persoonlijker en meer op maat te maken en het gebruik van de website te analyseren, maken wij gebruik van cookies. Door gebruik te maken van onze website ga je hiermee akkoord - Lees meer.