Kan ik ook zien aan een laptop accu hoe vol die is?

Er zijn vrijwel geen laptop accu’s waarop zichtbaar is hoe vol de accu nog is. Mocht dit wel zo zijn dan is er een LED indicatie knopje die in te drukken is en dan aangeeft hoe vol de accu nog is. Om makkelijk te zien hoe vol je batterij nog zit kun je accu in de laptop plaatsen en in de Windows taakbalk zoeken naar het batterij logo.

Terug naar overzicht
Deze website maakt gebruik van cookies
Om het gebruiksgemak van onze website te vergroten, onze diensten persoonlijker en meer op maat te maken en het gebruik van de website te analyseren, maken wij gebruik van cookies. Door gebruik te maken van onze website ga je hiermee akkoord - Lees meer.