ipad reparatie

iPad Reparatie

ReplaceDirect is dé specialist in het repareren van de Apple iPads. Door onze reparatieservice wordt het defecte iPad onderdeel deskundig vervangen door een nieuw exemplaar. Op deze manier wordt je iPad volledig hersteld en heb je er weer jaren plezier van! Lukt de reparatie niet, dan betaal je niets!

Let op! Wanneer je tablet is gevallen kan het zo zijn dat, naast je scherm, ook de backcover beschadigingen heeft opgelopen. Om de schermreparatie passend te maken moet daarom in veel gevallen ook de backcover vervangen worden. Als er een deukje in de backcover zit (al is het maar een klein deukje) hecht het nieuwe scherm namelijk niet goed.

Welke ipad heb ik?
iPad mini reparatie iPad 2 reparatie iPad 3 reparaties iPad 4 reparaties
iPad mini
iPad 2 iPad 3 iPad 4
Reparatie
Reparatie
Reparatie
Reparatie

 
Reparatie diensten voor de iPad

iPad schermvervanging

Is het scherm van je iPad gebarsten of onleesbaar geworden? Dan ben je bij ReplaceDirect aan het juiste adres! Wij vervangen het iPad scherm snel en deskundig. Binnen enkele dagen kun je de iPad weer terug verwachten met daarin een gloednieuw kwaliteitsscherm dat weer werkt als vanouds. Daarnaast ben je verzekerd van onze 'no cure, no pay' garantie: lukt de vervanging niet, dan betaal je niets.

Lees meer over iPad schermvervanging

 iPad accu vervanging


Na verloop van tijd treedt er slijtage op aan de batterij van je iPad. Het vervangen van de batterij in de iPad is vaak knap lastig, omdat het toestel hiervoor grotendeels moet worden gedemonteerd. Je kunt dit ook aan de experts van ReplaceDirect overlaten.

Lees meer over iPad accuvervanging

 
Ben je zelf handig? ReplaceDirect levert een groot assortiment onderdelen voor je iPad!

ReplaceDirect hanteert een standaard procedure voor alle iPad reparaties. Wat moet er allemaal gebeuren vóór en nadat je je iPad hebt opgestuurd? Klik hier voor de reparatieprocedure

Deze website maakt gebruik van cookies
Om het gebruiksgemak van onze website te vergroten, onze diensten persoonlijker en meer op maat te maken en het gebruik van de website te analyseren, maken wij gebruik van cookies. Door gebruik te maken van onze website ga je hiermee akkoord - Lees meer.