ReplaceDirect.nl vervangt supersnel je defecte harddisk

Je harde schijf kapot? Geen paniek!

Een defecte harde schijf kan je laptop onbruikbaar maken, of misschien wil je wel gewoon meer capaciteit. In beide gevallen kan ReplaceDirect je helpen door het plaatsen van een nieuwe harddisk. Je kunt kiezen uit schijven met diverse capaciteiten.

Een defecte harddisk is vervangbaar

Een harddisk die kapot is hoeft niet noodzakelijkerwijs het einde te betekenen van je laptop computer. Dankzij de aantrekkelijke vervangingsservice van ReplaceDirect levert de verwisseling van de harddisk geen onoverbrugbare kostenpost op en is het voor iedereen de moeite waard. Ook upgrading naar een grotere opslagcapaciteit kan een wens zijn, die uitwisseling van de harddisk noodzakelijk maakt.
   

Comfortabele vervanging door specialisten

Wil je deze klus uit handen geven en toch niet te veel betalen, dan ben je bij ReplaceDirect aan het goede adres. De specialisten van ReplaceDirect plaatsen vakkundig en snel een nieuwe harddisk van minstens gelijkwaardige kwaliteit en met de gewenste capaciteit. Binnen 3 tot 5 werkdagen na ontvangst heb je jouw laptop retour, voorzien van een nieuwe, hoogwaardige, optimaal passende en werkende harddisk. De prijs is exclusief vervangend product, inclusief retourzending en verpakking.

Attentie! ** ReplaceDirect installeert geen besturingssysteem op jouw nieuwe harde schijf.
 

No cure, no pay (geen oplossing = geen kosten)

Voor een harddisk vervanging geldt: no cure, no pay! Kunnen wij het niet maken, dan betaal je niets. Je krijgt je apparaat dan ongewijzigd retour gestuurd. Wanneer de reparatie wel door ReplaceDirect kan worden uitgevoerd, maar je alsnog besluit om de reparatie niet door ons te laten doen betaal je € 35,- onderzoekskosten inclusief retourzending.
 

Particulier en zakelijk

Wil je kennismaken met onze mogelijkheden voor uitgebreidere bedrijfsoplossingen, neem dan contact met ons op.
 

Kenmerken

  • Perfecte vervanging van je harddisk
  • 100% compatibele, nieuwe harddisk
  • Binnen 3 tot 5 werkdagen na ontvangst retour
  • Prijs excl. vervangend product
  • Prijs incl. retourzending en verpakking
  • ReplaceDirect installeert géén besturingssysteem op je disk
  • No cure, no pay
  • Particuliere én zakelijke oplossingen op maat
  • 6 maanden garantie
Om je zo goed mogelijk te helpen gebruikt ReplaceDirect cookies - Meer informatie over cookies