ReplaceDirect voor het onderwijs

Vandaag de dag zijn de laptops, tablets en digibords niet meer weg te denken in het onderwijssysteem. Het is dan ook belangrijk dat deze apparaten altijd up en running zijn. Wij helpen u hier graag bij door vervangende onderdelen en accessoires voor al uw verschillende apparaten te bieden. Bovendien bent u bij ons aan het juiste adres om uw apparatuur te laten herstellen.


Digibords en smartboards

In bijna ieder klaslokaal staat een digibord of smartboard. Vanaf de kleuterklassen maken leerlingen al kennis met deze nieuwe technologie. De beamer die voor het beeld van het digibord zorgt draait flink wat uren en slijt daardoor snel. U kunt behoorlijk besparen door te kiezen voor onze uitstekende én voordelige Yanec beamerlampen.


Energieoplossingen

Een hele dag werken met uw laptop vraagt veel van de accu. De accu wordt vaak meerdere malen per dag opgeladen en zal hierdoor sneller achteruit gaan. Wanneer er nauwelijks nog mobiel te werken is, wordt het tijd uw accu te vervangen. Wij kunnen hier uitstekend in voorzien. Wist u dat er ook zogenoemde 'extended' accu's bestaan? Deze accu's hebben een hogere capaciteit waardoor u nog langer mobiel kunt werken. Ook een laptop adapter heeft niet het eeuwige leven, waardoor u uw laptop niet meer kunt opladen. Deze hebben wij ook direct uit voorraad leverbaar.


Wij denken met u mee

Een school heeft flink wat apparatuur in huis. Bij ons vindt u alles wat u nodig heeft om langer plezier te hebben van deze elektronische apparaten. Onze accountmanagers helpen u graag met het vinden van kostenbesparende oplossingen. Ze komen graag eens bij u op bezoek om uw wensen te bespreken.

ReplaceDirect zakelijk onderwijsMeer informatie over replacedirect zakelijk ?

Wilt u profiteren van de voordelen die replacedirect zakelijk te bieden heeft.
Neem direct contact met ons op en bespreek de mogelijkheden.

ReplaceDirect zakelijk
Telefoon: 088 088 6610
Fax: 0492 - 390 224
E-mail: zakelijk@replacedirect.nl
Deze website maakt gebruik van cookies
Om het gebruiksgemak van onze website te vergroten, onze diensten persoonlijker en meer op maat te maken en het gebruik van de website te analyseren, maken wij gebruik van cookies. Door gebruik te maken van onze website ga je hiermee akkoord - Lees meer.