Keurmerken

Thuiswinkel waarborg


ReplaceDirect.nl is gecertificeerd lid van de Thuiswinkel Organisatie en voldoet daarmee aan de gedragsregels. Voor jou als consument betekent dit dat ReplaceDirect.nl zich houdt aan wetgeving, regelgeving en gedragscodes van Thuiswinkel.org, welke van toepassing zijn op de relatie tussen ReplaceDirect.nl en consument.
Je hebt hiermee recht op:

Thuiswinkel certificaat


Oplossen van klachten en geschillen
Duidelijke informatie over hoe en op welk adres je met klachten terecht kunt. Bemiddeling van klachten en geschillen via Thuiswinkel.org. Behandeling van je klacht door een onafhankelijke geschillencommissie. De website van deze geschillencommissie vind je via de volgende link: Geschillencommissie

Duidelijke garanties en voorwaarden
Duidelijke informatie over de voorwaarden, over de service na aankoop en over commerciële garanties.

Weten met wie je zaken doet
Tijdige vermelding van identiteit, KvK nummer en feitelijk adres van het bedrijf. Gemakkelijk, rechtstreeks en permanent toegang tot de bedrijfsgegevens.
 


 ICT Waarborg                                             
ICT Waarborg is de brancheorganisatie voor bedrijven die actief zijn in de verkoop en levering van ict producten en/of ict diensten aan consumenten en/of bedrijven. Deze verkoop en levering kan zowel online, in een fysieke showroom, als op locatie plaatsvinden. Het doel van ICT Waarborg is het behartigen van de belangen van deze bedrijven in het algemeen en in het bijzonder van haar aangesloten bedrijven. Zowel grote als kleine bedrijven zijn aangesloten om samen sterker in de markt te staan.
   

 


 Ecommerce Europe                                             
Ecommerce Europe vertegenwoordigt ruim 25.000 (web)winkels die online producten en/of diensten verkopen aan consumenten in Europa. Haar missie is om cross-border e-commerce te stimuleren door belangenbehartiging, netwerk, onderzoek en het verminderen van drempels.
   

 

Om het gebruiksgemak van onze website te vergroten, onze diensten persoonlijker en meer op maat te maken en het gebruik van de website te analyseren, maken wij gebruik van cookies. Door gebruik te maken van onze website ga je hiermee akkoord - Lees meer.