Overheden en instellingen

Overheden en instellingen en ReplaceDirect.nlOok voor overheden, onderwijs-, zorg- en non-profit instellingen kan ReplaceDirect.nl altijd een passende oplossing verzorgen. Met name als binnen uw organisatie verschillende typen laptops worden gebruikt is het vaak lastig voor u om telkens te moeten uitzoeken bij welke leverancier de service dient te worden verricht. Dan is het veel gemakkelijker om één centraal aanspreekpunt te hebben waar u met alle laptops en andere mobiele elektronica terecht kunt. ReplaceDirect.nl is dit aanspreekpunt voor u.

Voordelen van ReplaceDirect.nl
Als zakelijke klant profiteert u van de vele voordelen bij ReplaceDirect.nl:
 
  • Eenvoudig en snel bestellen zonder inlogmenu's
  • Deskundige helpdesk
  • Voor 23.00 uur besteld, volgende werkdag bezorgd
  • Uitgebreide betaalmogelijkheden, ook op/per rekening
  • Scherpe offerteprijzen
  • Geen order- of verzendkosten bij uw bestelling
  • Accurate after-sales service


Passende oplossingen
De ReplaceDirect.nl zakelijke afdeling staat garant voor een goede service en streeft ernaar om u een passende oplossing te bieden voor uw mobiele vraagstuk. Tijdens werkdagen staat onze helpdesk u telefonisch en per e-mail te woord voor al uw problemen, offerteaanvragen en bestellingen.

Bestelling plaatsen
U kunt direct online of per faxorder bestellen.
De betaalmethode "Op Rekening" is mogelijk voor overheden en instellingen nadat wij het volledig ingevulde ReplaceDirect.nl formulier hebben ontvangen in combinatie met de getekende orderbevestiging. De order dient goedgekeurd en ondertekend te zijn door een inkoopbevoegde medewerker.

PDF
Klik hier voor het 'Op Rekening' formulier.
Om het gebruiksgemak van onze website te vergroten, onze diensten persoonlijker en meer op maat te maken en het gebruik van de website te analyseren, maken wij gebruik van cookies. Door gebruik te maken van onze website ga je hiermee akkoord - Lees meer.