Nieuwe klant

Snelle bestelling

Bij het webwinkelen wil je zo snel mogelijk je bestelling plaatsen en de gewenste producten in huis hebben zonder opgehouden te worden door lange invulsessies. ReplaceDirect begrijpt dat en wil je soepel door het aankoopproces leiden. Daarom heb je in de ReplaceDirect webshop de mogelijkheid van een 'snelle' bestelling waarbij je alleen de absoluut noodzakelijke gegevens hoeft in te geven.
Bij het maken van je eerste bestelling maak je automatisch je eigen account aan. Bij de volgende bestellingen dien je eerst in te loggen alvorens je gaat bestellen. Zo vermijd je dat je een tweede account aanmaakt. Zo hoef je niet telkens je gegevens in te voeren en kan je vanaf je tweede bestelling nog sneller bestellen!

Zakelijke klanten

  1. U kunt direct online, per e-mail of faxorder bestellen.
  2. De betaalmethode "Op rekening" is mogelijk.
  3. De order dient goedgekeurd en ondertekend te zijn door een inkoopbevoegde medewerker. Daarom dient u er rekening mee te houden dat een eerste zakelijke bestelling niet meteen kan opgenomen worden. Na controle kan deze bestelling (mits voorradig) verzonden worden. U kunt in dit geval niet rekenen op de voorspelde bezorgdatum die wordt aangegeven tijdens de bestelprocedure.
Om het gebruiksgemak van onze website te vergroten, onze diensten persoonlijker en meer op maat te maken en het gebruik van de website te analyseren, maken wij gebruik van cookies. Door gebruik te maken van onze website ga je hiermee akkoord - Lees meer.