Herroepingsrecht / tevredenheidsgarantie

Tevredenheidsgarantie - herroepaingsrechtHeel simpel gezegd heb je 30 dagen de tijd om je aankoop te overdenken. Niet goed? Geld terug.


30 dagen bedenktijd

Tijdens deze 30 dagen bedenktijd heb je het recht om zonder enige verplichting de ontvangen goederen terug te sturen. Je hoeft hierbij géén verzendkosten te betalen; je krijgt namelijk een antwoordnummer van ons, zodat voor de verzending geen postzegel nodig is. Het risico van verzending en het bewijs daarvan ligt bij jezelf.


Wees wel zorgvuldig met de spullen. Gebruik het product alleen voor zover dat nodig is om te kunnen beoordelen of je het product wilt houden. Als je van jouw herroepingsrecht gebruik maakt moet je het product met alle geleverde toebehoren aan ons terugsturen. Het liefst in de originele verpakking en volgens de aanwijzingen in de retourprocedure.


Retour Procedure  

 

Om het gebruiksgemak van onze website te vergroten, onze diensten persoonlijker en meer op maat te maken en het gebruik van de website te analyseren, maken wij gebruik van cookies. Door gebruik te maken van onze website ga je hiermee akkoord - Lees meer.