Herroepingsrecht / tevredenheidsgarantie

Tevredenheidsgarantie - herroepaingsrechtHeel simpel gezegd heb je 30 dagen de tijd om je aankoop te overdenken. Niet goed? Geld terug.


30 dagen bedenktijd

Tijdens deze 30 dagen bedenktijd heb je het recht om zonder enige verplichting de ontvangen goederen terug te sturen. Je hoeft hierbij géén verzendkosten te betalen; je krijgt namelijk een antwoordnummer van ons, zodat voor de verzending geen postzegel nodig is. Het risico van verzending en het bewijs daarvan ligt bij jezelf.


Wees wel zorgvuldig met de spullen. Gebruik het product alleen voor zover dat nodig is om te kunnen beoordelen of je het product wilt houden. Als je van jouw herroepingsrecht gebruik maakt moet je het product met alle geleverde toebehoren aan ons terugsturen. Het liefst in de originele verpakking en volgens de aanwijzingen in de retourprocedure.


Retour Procedure  

 

Voorwaarden voor terugsturen

 • De ontvangen artikelen kun je binnen 30 dagen kosteloos terugsturen. De termijn gaat in op de dag dat de producten in ontvangst zijn genomen.
 • Meld jouw retour vooraf aan (binnen 30 dagen) via je account op onze website of via de groene knop bovenaan deze pagina (zie retourprocedure hierboven).
 • Verpak de product(en) zorgvuldig en stevig om transportschade te voorkomen.
 • Sluit een kopie van de rekening of de pakbon bij en doe er ook een brief bij wat er aan de hand is. 
 • Je krijgt terugzend-instructies van ons. Als binnen 14 kalenderdagen daarna jouw retourzending niet verzonden is, kunnen wij je geld niet terugstorten.
 • Terug te sturen producten die binnen de tevredenheidsgarantie vallen moet je - als dit enigszins mogelijk is - weer in de originele verpakking plaatsen. Zo'n product mag ook niet beschadigd of gebruikt zijn.
 • Wanneer je af ziet van je bestelling, en het product is gebruikt of beschadigd, dan wordt de waardevermindering aan jou doorberekend.

Termijn van een terugbetaling

Zo spoedig mogelijk, maar uiterlijk binnen 14 dagen na herroeping heb je je aankoopbedrag terug.

 

Uitzonderingen

 • Het herroepingsrecht geldt niet voor producten waarvan de garantiesticker (Warranty Void) is verwijderd.
 • Het herroepingsrecht geldt niet voor aankopen die speciaal op bestelling zijn gemaakt, dit betreft maatwerk. Maatwerk valt buiten dit recht.
 • Het herroepingsrecht geldt niet voor ingewisselde vouchers, waarde- en tegoedbonnen.
 • Het herroepingsrecht geldt niet voor diensten die met instemming van de klant volledig worden uitgevoerd binnen de 14 dagen en waarbij de klant heeft verklaard van het herroepingsrecht af te zien
 • Het herroepingsrecht geldt niet voor vervangingsorders.

 •  Waardevermindering

Kun je het ontvangen product alleen gedeeltelijk, beschadigd of niet terugsturen? Dan zullen we de waardevermindering verrekenen. Dit geldt niet wanneer de waardevermindering alleen te wijten is aan het controleren van het ontvangen product, zoals dat bijvoorbeeld ook in een winkel kan. Je kunt het risico op waardevermindering verminderen als je het product niet in gebruik neemt en niets doet dat de waarde van het product beïnvloedt.

 


Herroepingsformulier

Je kunt er ook voor kiezen om gebruik te maken van onderstaande herroepingsformulier als je af wilt zien van je bestelling. Zorg er dan voor dat je het ingevulde formulier en de retour te sturen producten binnen 30 dagen na ontvangst van je bestelling terug hebt gestuurd. Wanneer je het formulier verstuurt zonder de producten bij te voegen, dan dienen de producten uiterlijk 14 dagen na verzending van het formulier teruggestuurd te zijn.

Download hier het herroepingsformulier als PDF bestand.
 

Zakelijke klanten

Voor zakelijke klanten gelden dezelfde tevredenheidsgarantie voorwaarden als voor particulieren klanten.

Deze website maakt gebruik van cookies
Om het gebruiksgemak van onze website te vergroten, onze diensten persoonlijker en meer op maat te maken en het gebruik van de website te analyseren, maken wij gebruik van cookies. Door gebruik te maken van onze website ga je hiermee akkoord - Lees meer.