Reparatie Klantenservice

Hoe verzend ik mijn apparaat?

Je stuurt het apparaat goed verpakt, gefrankeerd en aangetekend of verzekerd op naar ons. Op onze pagina met verzendtips zie je enkele voorbeelden van hoe je een apparaat veilig op kunt sturen.

Stuur je apparaat NIET in een envelop, ook al is deze gewatteerd of voorzien van bubbeltjesplastic. Neem een stevige doos die van binnen is opgevuld met bijvoorbeeld noppenschuim. Sluit eveneens de uitgeprinte bevestigingsmail bij die je van ons hebt ontvangen na invulling van het reparatie-aanmeldformulier.

Let er voor het versturen van je apparaat op dat je het eventueel aanwezige opstartwachtwoord verwijdert. Is dit niet mogelijk, noteer dan het wachtwoord op een briefje dat je bijsluit. Voeg ook de netstroomadapter toe aan je pakket en laat de accu in je apparaat zitten. Het kan zijn dat we een apparaat niet kunnen repareren als je het zelf demonteerd. 


Terug naar overzicht
Om het gebruiksgemak van onze website te vergroten, onze diensten persoonlijker en meer op maat te maken en het gebruik van de website te analyseren, maken wij gebruik van cookies. Door gebruik te maken van onze website ga je hiermee akkoord - Lees meer.