Laptop accu laadt niet op. Hoe kan dit?

De accu van de laptop laadt niet. Dit probleem kan verschillende oorzaken hebben. Wanneer de accu van de laptop niet laadt is het goed mogelijk dat de laptop accu defect is. De laptop zal de batterij dan waarschijnlijk ook niet meer herkennen. Wanneer je er zeker van bent dat je laptop accu stuk is kun je kijken of er nog garantie op zit. Mocht dit niet het geval zijn dan is het aan te raden een nieuwe accu aan te schaffen. Let er bij het controleren van jouw laptop accu ook goed op dat de contactpunten niet verbogen of vervuild zijn. Ook dit kan soms nog wel eens veroorzaken dat de accu van de laptop niet laadt.

Wanneer je er niet zeker van bent dat jouw accu stuk is, dan kun je dit testen door eenzelfde accu in jouw laptop te plaatsen. Laadt de accu dan wel op, dan kun je vaststellen dat jouw andere accu defect is. Mocht je niet in bezit zijn van een tweede accu, dan kun je testen of het jouw accu of adapter is die defect is door enkel op netstroom te werken. Je neemt de accu dan uit de laptop en kijkt of de laptop blijft werken op netstroom. Wanneer dit niet het geval is, dan kun je concluderen dat jouw adapter defect is. Doordat de adapter defect is zal deze de accu van de laptop niet opladen.

Hier vind je het complete overzicht laptop accu's

Al te vaak gebeurt het dat een laptop wordt afgeschreven, alleen omdat de accu stuk is. Maar een defecte batterij maakt de notebook nog niet total-loss! Hier vind je het complete overzicht van alle laptop accu's.

• Voor vrijwel iedere laptop of netbook
  • Zowel Budget, A-merk of Origineel
  • Voordelig en snel in huis
Klik hier voor alle laptop accu's
We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. U gaat akkoord met onze cookies als u onze website blijft gebruiken. - Privacy- & Cookiestatement en instellingen