Laptop accu

Hoe gaat mijn Android tablet accu langer mee?

Er komen steeds meer tablets op de markt met het besturingssysteem van Google; Android. Uiteraard wil je zo lang mogelijk doen met de accu van je tablet. Hieronder geven we je wat tips.

Een bekende stroomvreter is net zoals bij laptops het beeldscherm. Android geeft de mogelijkheid om het beeldscherm aan te passen aan de lichtsterkte. Een andere mogelijkheid is de time out functie. Daarmee zal het beeldscherm automatisch uitschakelen na een vooraf ingestelde tijd.

Schakel connectiviteitsfuncties zo veel mogelijk uit, want zij vragen continu om de mogelijkheid om connectie te maken en dat kost veel energie.

Door programma’s automatisch te laten synchroniseren, wordt er vaak veel energie verbruikt zonder dat je het weet. Het is beter om dit in te plannen. Dit hangt samen met multitasken. Heb je veel programma’s tegelijk aanstaan zal dit ook veel energie kosten.

ReplaceDirect biedt vele accessoires en onderdelen voor tablets, neem eens een kijkje!

Terug naar overzicht
Om het gebruiksgemak van onze website te vergroten, onze diensten persoonlijker en meer op maat te maken en het gebruik van de website te analyseren, maken wij gebruik van cookies. Door gebruik te maken van onze website ga je hiermee akkoord - Lees meer.