Adapters en laders

Hoe kan ik mijn laptop aansluiten in het vliegtuig?

Met een speciale, gecombineerde YANEC auto/air adapter, voorzien van een omsteekbare plug, kun je jouw notebook ook in het vliegtuig voeden. In bepaalde types vliegtuigen kun je een power-aansluiting vinden in de armleuning van de eersteklas of business-class stoel. Het zijn vaak dezelfde connectors als in de auto, maar met 15 Volt DC spanning en 5 Empower aansluiting


Ampère stroom. Dit vermogen van 75 Watt is net genoeg om jouw – niet al te grote - laptop te voeden. Maar je hoeft er niet op te rekenen dat de accu wordt opgeladen. Sommige maatschappijen verbieden het zelfs en vragen je om de accu uit de notebook te verwijderen. Zorg er dan wel voor je, je werk vaak opslaat, want het kan zomaar gebeuren dat plots deze stroom wordt uitgeschakeld.
 
Wil je vooraf duidelijkheid hebben over de eventuele stroomaansluiting tijdens jouw vlucht, informeer dan eerst bij de betreffende luchtvaartmaatschappij.
 
Klik hier voor ons uitgebreide assortiment in auto/air accu’s.Terug naar overzicht

Om het gebruiksgemak van onze website te vergroten, onze diensten persoonlijker en meer op maat te maken en het gebruik van de website te analyseren, maken wij gebruik van cookies. Door gebruik te maken van onze website ga je hiermee akkoord - Lees meer.