Adapters en laders

Kan ik mijn laptop adapter ook in Amerika gebruiken?

In Amerika gelden andere frequenties en voltages dan in Nederland. Dit betekend echter niet dat je automatisch je laptop daar niet kunt gebruiken. Achter op je adapter staat vaak de vermelding100~240 Volt, 50~60Hz. Dan is het geen probleem om de accu te gebruiken in Amerika. Staat er alleen 240 volt? Dan is gebruik af te raden.
 
Beschikt jouw AC adapter over een handmatige schakelaar? Dan moet je als je terugkeert in Europa absoluut niet vergeten de schakelaar terug te zetten. Want juist dán kun je jouw  apparaat – nog ingesteld op 115 Volt - overbelasten met 230 Volt.
 
Naast de juiste adapter moet je niet vergeten om ook een reisstekker mee te nemen. Wij hebben stekkers in ons aanbod die voor zelfs 150 landen te gebruiken zijn. Klik hier voor ons assortiment reisstekkers.

Terug naar overzichtOm het gebruiksgemak van onze website te vergroten, onze diensten persoonlijker en meer op maat te maken en het gebruik van de website te analyseren, maken wij gebruik van cookies. Door gebruik te maken van onze website ga je hiermee akkoord - Lees meer.