iPad accu

Hoe vervang ik de iPad accu?

Net zoals bij de meeste apparaten van Apple het geval is, is het niet makkelijk om de iPad batterij zelf te verwisselen als deze het niet meer doet. Je moet de hele behuizing er af halen om er bij te kunnen komen,

De werktijd die je met de iPad batterij hebt zal een stuk korter zijn dan toen je hem net had gekocht. Ook kan het zijn dat de batterij van je Ipad op een gegeven moment versleten is. Dat maakt het bijna onmogelijk om de iPad draadloos te gebruiken. In dat geval is het tijd om de iPad batterij te vervangen. Je kunt dit uiteraard laten doen door de experts van ReplaceDirect.nl. Zij vervangen de iPad accu snel en deskundig. Op die manier gaat jouw iPad weer lekker lang mee.

Klik hier voor de reparatieservice van ReplaceDirect

Terug naar overzicht

Apple iPad 2 Accu Apple iPad 3 Accu Apple iPad 3 Accu Apple iPad Mini Accu
iPad 2 iPad 3 iPad 4 iPad Mini
We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. U gaat akkoord met onze cookies als u onze website blijft gebruiken. - Privacy- & Cookiestatement en instellingen