Kan ik de iPad opladen met een andere Apple adapter?

iPad adapterVeel consumenten vragen zich af of ze de iPad op kunnen laden met een andere Apple adapter zoals een iPhone lader. Deze twee kabels lijken erg op elkaar, maar toch is het niet mogelijk. De iPad heeft namelijk meer energie nodig tijdens het opladen in vergelijking met de iPhone of iPod. Met een iPhone of iPod lader zal de iPad dus te weinig stroom krijgen en niet of nauwelijks opladen. Overbelasting zal in ieder geval niet optreden.

De iPad is het snelst op te laden met de bijgeleverde iPad oplader. Deze is 10 Watt. Daarnaast kan de iPad worden opgeladen via de computer, maar dit duurt wel langer dan wanneer je gewoon de bijgeleverde lader gebruikt.

Nieuwe lader nodig? Klik hier voor ons ruime assortiment in iPad accessoires

Terug naar overzicht

Klik op het model iPad voor alle onderdelen en accessoires

Apple iPad 2 producten en accessoires Apple iPad 3 producten en accessoires Apple iPad 3 producten en accessoires Apple iPad Mini producten en accessoires
iPad 2 iPad 3 iPad 4 iPad Mini
We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. U gaat akkoord met onze cookies als u onze website blijft gebruiken. - Privacy- & Cookiestatement en instellingen