Waarom zou ik een iPad pen aanschaffen?

Met een iPad stylus pen kun je makkelijker op het scherm schrijven. Door het gebruik van de pen kun je bijvoorbeeld veel nauwkeuriger te werk gaan met schrijven, maar ook met tekenen. De iPad pen heeft een zacht uiteinde, waardoor de eigenschappen van de vinger perfect worden geïmiteerd.

De iPad stylus pen werkt niet alleen nauwkeuriger, maar voorkomt daarnaast ook nog eens dat er vingerafdrukken op het iPad scherm komen te staan. Om de iPad pen te kunnen gebruiken maakt het niet uit of je links- of rechtshandig bent. De styluspunt is namelijk zo flexibel dat deze zich automatisch aan de schrijfstijl aanpast. De iPad stylus is wel speciaal ontwikkeld voor apparaten met capacitieve aanraakschermen. Een gewone plastic pen werkt namelijk niet op deze schermen. Een iPad pen is ook handig wanneer het buiten koud is en je toch op de iPad iets wilt intypen.

Klik hier voor ons aanbod in iPad stylus pennen

Terug naar overzicht

Klik op het model iPad voor alle onderdelen en accessoires

Apple iPad 2 producten en accessoires Apple iPad 3 producten en accessoires Apple iPad 3 producten en accessoires Apple iPad Mini producten en accessoires
iPad 2 iPad 3 iPad 4 iPad Mini
We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. U gaat akkoord met onze cookies als u onze website blijft gebruiken. - Privacy- & Cookiestatement en instellingen