Waar kan ik de Apple iPad AV adapter voor gebruiken?

De Apple AV of VGA adapter kun je gebruiken om jouw iPad aan te sluiten op een projector, beeldscherm of tv. Op deze manier kun je films, dia’s, foto’s en ander beeldmateriaal tonen op een groter scherm. De beelden kunnen worden weergegeven in maximaal 1080p HD. De AV adapter bestaat uit een 30-pens connector, waarmee de iPad aan te sluiten is op een extern beeldscherm. Er bevindt zich nog een tweede 30-pens connector in de AV adapter. Deze maakt het mogelijk de iPad tegelijkertijd op te laden wanneer je bijvoorbeeld een film aan het afspelen bent.

Wanneer je de AV of VGA adapter voor de eerste maal op één van de externe apparaten aansluiten dan kan het tot wel 20 seconden duren voordat je beeld hebt. Het kan zijn dat er enkele problemen optreden bij het aansluiten van de Apple AV adapter of VGA adapter. Het valt altijd aan te raden om de beeldresolutie of instellingen van het beeldscherm aan te passen, zo krijg je een optimale prestatie. Dit kan ook middels de instellingen autodetectie of standaardinstellingen.

Klik hier voor alle AV adapters voor jouw iPad
Klik hier voor alle VGA adapters voor jouw iPad.

Terug naar overzicht

Klik op het model iPad voor alle onderdelen en accessoires

Apple iPad 2 producten en accessoires Apple iPad 3 producten en accessoires Apple iPad 3 producten en accessoires Apple iPad Mini producten en accessoires
iPad 2 iPad 3 iPad 4 iPad Mini
We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. U gaat akkoord met onze cookies als u onze website blijft gebruiken. - Privacy- & Cookiestatement en instellingen