Veelgestelde vragen Apple iPhone

De Apple iPhone is al jaren een enorm populair toestel. Apple heeft er dan ook al vele modellen van uitgebracht. Hieronder vind je de meest gestelde vragen omtrent de Apple iPhone.

iPhone accu

1. Hoe gaat mijn iPhone accu langer mee?

2. De iPhone 4S batterij gaat niet lang mee. Wat is het probleem?

3. iPhone onderdelen

4. Het iPhone 4S scherm vertoont gele vlekken. Hoe kan dit?

5. Wat is Apple iPhone 4 antennegate?

6. Wat is Bluetooth Smart op de iPhone 4S?

7. iPhone modellen

8. Wat is het verschil tussen de iPhone 3G en de 3GS?

9. Wat is het verschil tussen de iPhone 4 en iPhone 4S?

10. iPhone software

11. Wat is Siri?

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. U gaat akkoord met onze cookies als u onze website blijft gebruiken. - Privacy- & Cookiestatement en instellingen