• Uitsluitend de beste kwaliteit
 • In 3 termijnen betalen, zonder rente
 • 2 jaar garantie, óók op de accu

€50 cashback op alle refurbished iPhones!

Wanneer je na aankoop van een refurbished iPhone ook een nieuw Sim Only abonnement afsluit bij Simyo ontvang je tijdelijk €50,- cashback op je toestel. Je krijgt dus €50,- korting op je, toch al voordelige, iPhone!. Deze kans laat je toch niet liggen?!

Sluit dus na het kopen van je refurbished iPhone een Sim Only abonnement af bij de mobiele provider die de afgelopen 5 jaar door de consumentenbond is verkozen tot de beste mobiele provider, met het betrouwbare netwerk van KPN.

 
 • In 3 termijnen betalen, renteloos

  Met In3 bieden wij jou de mogelijkheid om je aankoop in 3 termijnen te betalen zonder rente. De eerste termijn voldoe je direct bij de aanschaf van je product/en waarna wij je bestelling opsturen. De overige betalingen worden voldaan na 30 en 60 dagen.
 • Uitsluitende de beste kwaliteit

  Wij bieden uitsluitend de hoogste kwaliteit refurbished iPhones en iPads aan. Onze producten zijn uitgebreid getest op de 50 belangrijkste punten. Cosmetisch is er ofwel géén enkel gebruiksspoor aan te treffen, ofwel is er sprake van slechts enkele minimale gebruikerssporen.
 • 2 jaar garantie, óók op de accu

  Omdat alle producten een uitgebreide kwaliteitscheck ondergaan voordat deze verkocht worden ontvang je een garantie van 2 jaar bij aanschaf, óók op de accu. Niet tevreden? dan kun je binnen 14 dagen je product gratis retourneren.

Waarom refurbished?

Refurbished iPhones en iPads zijn gebruikte apparaten die geheel worden gecontroleerd en gerenoveerd waar nodig voordat ze worden verkocht. Alle kapotte onderdelen van de apparaten worden vervangen, waar nodig komt zelfs een nieuwe accu in het toestel.

Wist je dat de gemiddelde levensduur van een moderne smartphone ongeveer 6 jaar is? Hierdoor is een jong refurbished toestel een ideale keuze. Je kunt tot wel 60% besparen op de prijs ten opzichte van een nieuw toestel en daarvoor krijg je een zo goed als nieuw toestel dat uitgebreid is getest op de 50 belangrijkste punten. Deze punten gaan over technische eigenschappen van het toestel.

Een andere reden is het verhaal achter het refurbished apparaat. Door het hergebruiken van een apparaat gaan er minder schaarse grondstoffen verloren.

Alle door ons aangeboden refurbished iPhones en iPads zijn uitgebreid getest op de 50 belangrijkste punten.

Veelgestelde vragen

Wat houdt cashback in?

Cashback betekent dat je geld terug krijgt indien je de iPhone koopt in combinatie met een nieuw Sim Only abonnement van Simyo.


HOE CLAIM JE DE CASHBACK?

 1. Bestel één van de geselecteerde refurbished iPhone modellen via ReplaceDirect.nl
 2. Bestel een Sim Only abonnement via de link uit de Simyo cashback e-mail. Deze mail ontvang je 1 werkdag na jouw bestelling.
 3. Uiterlijk 3 maanden na het afsluiten van een nieuw Sim Only abonnement bij Simyo stort ReplaceDirect de cashback van €50,- terug op je bankrekening.

WIE KEERT DE CASHBACK UIT?

ReplaceDirect keert de €50,- uit op het rekeningnummer dat gebruikt is voor het betalen van de iPhone. Het geldbedrag wordt uitgekeerd nadat de eerste twee abonnementsmaanden bij Simyo verstreken zijn.


TOT WANNEER IS DE CASHBACK GELDIG?

 • Actieproducten gekocht voor 31 december komen in aanmerking voor de cashback.
 • Simyo Sim Only abonnementen dienen uiterlijk 31 januari 2018 aangevraagd te worden via de link uit de email om in aanmerking te komen voor de cashback.

HOE VAAK KAN IK CASHBACK ONTVANGEN?

Cashback kan eenmaal per actieproduct ontvangen worden.


Geldt de actie ook voor refurbished iPads?

Nee, de actie geldt enkel voor onze refurbished iPhones.


ONTVANG IK OOK DE €50,- CASHBACK ALS IK MIJN IPHONE WEER RETOUR STUUR, MAAR TOCH EEN SIM ONLY ABONNEMENT AFSLUIT?

Nee, je ontvangt de cashback alleen als je het toestel behoudt.


Hoe werkt het?

 1. Bestel één van de geselecteerde refurbished iPhone modellen via ReplaceDirect.nl
 2. Bestel een Sim Only abonnement via de link uit de Simyo cashback e-mail. Deze mail ontvang je 1 werkdag na jouw bestelling.
 3. Uiterlijk 3 maanden na het afsluiten van een nieuw Sim Only abonnement bij Simyo stort ReplaceDirect de cashback van €50,- terug op je bankrekening.

Cashback voorwaarden

 • De cashback actie geldt alleen op refurbished iPhone aankopen in de periode 1 oktober 2018 tot en met 31 december 2018 in combinatie met het afsluiten van een nieuw Sim Only abonnement bij Simyo.
 • Simyo Sim Only abonnementen dienen uiterlijk 31 januari 2018 aangevraagd te worden via de link uit de email om in aanmerking te komen voor de cashback.
 • Nadat je bundels twee maanden actief zijn bij Simyo, dan heb je recht op de cashback van €50,- inclusief btw.
 • Uiteraard kun je ook een refurbished iPhone kopen zonder gebruik te maken van de Sim Only actie, hierdoor heb je geen recht op de cashback.
 • Maximaal één cashback per refurbished iPhone.
 • Het Simyo abonnement kan alleen aangevraagd worden door de koper (emailadres en adres komen overeen) van het actieproduct.
 • ReplaceDirect is niet verantwoordelijk voor beschadigde, zoekgeraakte of vertraagde aanvragen. ReplaceDirect behoudt zich het recht voor om de actie op elk moment stop te zetten of te wijzigen, zonder schriftelijke opgave.
 • In geval van misbruik, misleiding of bedrog behoudt ReplaceDirect zich uitdrukkelijk het recht voor de betrokken deelnemer uit te sluiten voor alle huidige en toekomstige acties.
 • Deelnemers aan deze actie moeten tenminste 18 jaar of ouder zijn.
 • Deelnemers aan deze actie dienen woonachtig te zijn in Nederland en betaald te hebben middels een Nederlands rekeningnummer.

Wie is Simyo?

Simyo is onderdeel van KPN en verkoopt Sim Only abonnementen en Prepaid tegoeden.


Wat is de rol van Simyo in dit proces?

Simyo levert de Sim Only abonnementen.


Is de actie geldig voor alle abonnementen?

De actie geldt voor jaarlijkse en maandelijkse opzegbare nieuwe Sim Only abonnementen


Wat is in3?

In3 is een betaalmethode waarbij je in 3 termijnen betaald. Het is de enige betaalmethode waarbij dit mogelijk is. Voor meer info ga naar www.payin3.nl


Hoe werkt In3?

Stap 1: Kies in3 als betaalmethode bij het afrekenen, hierbij controleert het systeem van in3 je gegevens.

Stap 2: Je betaalt de eerste termijn en wij versturen je bestelling.

Stap 3: Binnen 30 dagen betaal je de tweede termijn en binnen 60 dagen betaal je de derde termijn. Enkele dagen voor je betaaltermijn ontvang je een e-mail van in3 met hierin een betaal link.


Krijg ik een kredietregistratie bij het betalen in 3 termijnen?

Nee, je ontvangt geen kredietregistratie bij het betalen in 3 termijnen.


Heb ik garantie op een refurbished iPhone?

Ja, er zit een garantie van 2 jaar op de refurbished iPhone. Dit geldt overigens ook voor de garantie op de accu. Bekijk hier de volledige garantievoorwaarden.


Heb ik tevredenheidsgarantie op de iPhone?

Ja, als je binnen 10 dagen na ontvangst niet tevreden bent, krijg je je geld terug. Hierbij dient het product ongebruikt en ongeactiveerd te zijn, daarnaast dient het product binnen 14 dagen retour ontvangen te zijn. Het geretouneerde product dient binnen 14 dagen ontvangen te zijn.


Garantievoorwaarden

Garantie wordt alléén toegekend op toestellen die bij ReplaceDirect gekocht zijn. Het toestel dient in een goede staat te verkeren en geen val-, stoot- of waterschade te hebben. Ook moet het toestel voorzien zijn van originele software, bij het aanpassen van de originele software vervalt de garantie. Een toestel mag slechts geretourneerd worden indien deze geen iCloud lock meer heeft.


Garantiebewijs

Je bent verplicht aan te tonen dat het toestel nog binnen de garantieperiode valt. Indien je dit niet aan kunt tonen door middel van een factuur, behoudt ReplaceDirect zich het recht om een toestel als ‘buiten de garantie’ te beschouwen.


Wat valt er onder de 2 jaar garantie?

 • Microfoon / luidspreker (met uitzondering van stof- of vochtschade);
 • WiFi en problemen met netwerkverbinding;
 • Problemen met het moederbord;
 • Touchscreen (wanneer deze gedeeltelijk of helemaal niet meer functioneert);
 • Knoppen op het device, met uitzondering van de touch-ID functionaliteit;
 • Accu/batterij (bij snel leeglopen of een capaciteit lager dan 70% van de originele capaciteit).

Wat valt niet onder de garantie?

Volgende punten vallen niet onder de garantie:

 • Mankementen na de garantieperiode van 2 jaar;
 • Schade als gevolg van ondeugdelijk gebruik door gebruiker (gebroken/gescheurde onderdelen en/of vochtschade);
 • Gebogen toestellen;
 • Gebroken simkaartlezer;
 • De touch-ID functionaliteit bij vervanging van de homebutton;
 • Gebroken cameralens;
 • Beschadigde of vieze laadconnector;
 • Loszittende onderdelen hoofdtelefoon aansluiting / AUX Flex;
 • Loslatende coating bij Retina Macbook schermen;
 • Refurbished iPhone 7 (Plus) / iPhone 8 toestellen zijn niet per definitie waterdicht en hierop geven wij dus géén garantie;
 • Bij iPhone 7 (Plus) / iPhone 8 toestellen is de homebutton niet te repareren, dus hierop kunnen wij geen garantie geven.

Wat betekent refurbished?

Refurbished houdt in dat gebruikte apparaten volledig worden gerenoveerd voordat ze verkocht worden. Alle kapotte onderdelen van de telefoons worden vervangen. Er komt zelfs een nieuwe accu in het toestel.


Welke kwaliteit kan ik verwachten?

Over het algemeen worden refurbished iPhones aangeboden in drie condities. Wij bieden enkel de beste conditie refurbished iPhones. Cosmetisch is er ofwel géén enkel gebruiksspoor aan te treffen, ofwel is er sprake van slechts enkele minimale gebruikerssporen. daarnaast beschikt de accu over minimaal 85% van zijn originele capaciteit.


We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. U gaat akkoord met onze cookies als u onze website blijft gebruiken. - Privacy- & Cookiestatement en instellingen