ReplaceDirect.nl vervangt supersnel uw defecte LCD backlight inverter

Snel en vakkundig een nieuwe LCD backlight inverter

De lcd-inverter van een laptop regelt de lichtsterkte van het lcd-scherm. Wanneer deze kapot is, geeft je laptop alleen een heel donker beeld weer. Vervanging van de inverter zorgt er in dit geval voor, dat het scherm van je laptop weer 100% beeld weergeeft. De specialisten van ReplaceDirect regelen het snel, vakkundig en goedkoop.

defect lcd beeldscherm: beeld blijft donker

Beeldscherm op zwart

lcd backlight inverters dienen om de verlichting achter het beeldscherm aan te sturen. Een lcd-inverter moet de maximale lichtopbrengst van het scherm opleveren, zonder de gebruiksduur voor de laptopbatterij te bekorten. Dit uiterst gevoelig onderdeel kan wel eens defect raken. Dit merk je bijvoorbeeld wanneer de lichtsterkte van het lcd-scherm is verdwenen en slechts een heel donker beeld resteert. Of wanneer het beeldscherm na enkele minuten op zwart gaat, terwijl de computer gewoon blijft functioneren. Dit is absoluut geen reden om je laptop af te schrijven, want vervanging van deze inverter is zeer goed mogelijk en relatief goedkoop.
 

 

No cure, no pay (geen oplossing = geen kosten)

Je krijgt de absolute zekerheid dat je geen kosten hebt wanneer de vervanging van de lcd-inverter niet lukt. Deze dienstverlening geschiedt namelijk op basis van ‘no cure, no pay’. Mocht het onmogelijk zijn jouw lcd-inverter te vervangen, dan betaal je niets en krijgt je jouw notebook ongerepareerd weer retour. Wanneer de reparatie wel door ReplaceDirect kan worden uitgevoerd, maar je alsnog besluit om de reparatie niet door ons te laten doen betaal je € 35,- onderzoekskosten inclusief retourzending.
 

Optimale helderheid

Met een nieuwe lcd-inverter kun je weer genieten van een optimale helderheid, een lange levensduur van de backlight lamp en een betrouwbare werking. De nieuwe backlight inverter van je eigen laptopmerk is 100% identiek aan het origineel, voorzien van een fabrieksgarantie.
 

Zakelijk

Zakelijk gebruik? U kunt altijd gebruik maken van deze lcd-inverter vervangingsdienst. Wil je kennismaken met onze mogelijkheden voor uitgebreiderebedrijfsoplossingen, neem dan contact met ons op.
 

Kenmerken

  • Perfecte vervanging van jouw lcd-inverter
  • 100% compatibele, nieuwe inverter
  • Binnen 3 tot 5 werkdagen na ontvangst retour
  • Prijs exclusief vervangend product
  • Prijs incl. retourzending en verpakking
  • No cure, no pay
  • Particuliere én zakelijke oplossingen op maat
  • 6 maanden garantie
Om het gebruiksgemak van onze website te vergroten, onze diensten persoonlijker en meer op maat te maken en het gebruik van de website te analyseren, maken wij gebruik van cookies. Door gebruik te maken van onze website ga je hiermee akkoord - Lees meer.