ReplaceDirect zakelijk groothandel

ReplaceDirect voor groothandels

Binnen de groothandel is het belangrijk dat u altijd door kunt gaan. Om de goederenstromen goed te managen is het belangrijk dat uw apparaten nooit stil staan: laptops, tablets en scanners zorgen voor maximale productiviteit. Wij helpen u graag dit te voorkomen door vervangende onderdelen en accessoires voor al uw apparaten te bieden. Bovendien bent u bij ons aan het juiste adres om uw apparatuur te laten herstellen.


Energieoplossingen

Een hele dag werken met uw apparatuur vraagt veel van de accu. De accu wordt vaak meerdere malen per dag opgeladen en zal hierdoor sneller achteruit gaan. Wanneer er nauwelijks nog mobiel te werken is, wordt het tijd uw accu te vervangen. Wij kunnen u de oplossing bieden. Wist u dat er ook zogenoemde 'extended' accu's bestaan? Deze accu's hebben een hogere capaciteit waardoor u nog langer mobiel kunt werken. Ook een adapter heeft niet het eeuwige leven, waardoor u uw apparatuur niet meer kunt opladen. Deze hebben wij ook direct uit voorraad leverbaar.


Altijd up en running

Uw apparaten worden intensief gebruikt en dragen bij aan de productiviteit van uw onderneming. Dus wanneer een of meerdere apparaten het even niet doen komt u in de problemen. Wij kunnen u in deze momenten met ons ruime aanbod aan vervangende onderdelen helpen om snel weer up en running te zijn. Nog beter is natuurlijk om dit te voorkomen en voor uw belangrijkste devices extra bescherming of extra energie op voorraad te nemen zodat u nooit voor verrassingen komt te staan.


Wij denken met u mee

Een groothandel heeft flink wat apparatuur in huis. Bij ons vindt u alles wat u nodig heeft om langer plezier te hebben van deze elektronische apparaten. Onze accountmanagers helpen u graag met het vinden van kostenbesparende oplossingen. Ze komen graag eens bij u op bezoek om uw wensen te bespreken.Meer informatie over replacedirect zakelijk ?

Wilt u profiteren van de voordelen die replacedirect zakelijk te bieden heeft.
Neem direct contact met ons op en bespreek de mogelijkheden.

ReplaceDirect zakelijk
Telefoon: 088 088 6610
Fax: 0492 - 390 224
E-mail: zakelijk@replacedirect.nl
Om het gebruiksgemak van onze website te vergroten, onze diensten persoonlijker en meer op maat te maken en het gebruik van de website te analyseren, maken wij gebruik van cookies. Door gebruik te maken van onze website ga je hiermee akkoord - Lees meer.