ReplaceDirect zakelijk informatie en communicatie

Replacedirect voor ICT en telecom

Als ICT-professional of telecomspecialist wilt u natuurlijk altijd het beste uit uw apparaten halen. Op kantoor of onderweg, de laptops, tablets en smartphones gaan altijd mee. Wij helpen u graag om meer plezier van deze apparaten te hebben door vervangende onderdelen en accessoires te bieden. Bovendien bent u bij ons aan het juiste adres om uw apparatuur te laten herstellen.


Energieoplossingen

Een hele dag werken met uw apparatuur vraagt veel van de accu. De accu wordt vaak meerdere malen per dag opgeladen en zal hierdoor sneller achteruit gaan. Wanneer er nauwelijks nog mobiel te werken is, wordt het tijd uw accu te vervangen. Wij kunnen hier uitstekend in voorzien. Wist u dat er ook zogenoemde 'extended' accu's bestaan? Deze accu's hebben een hogere capaciteit waardoor u nog langer mobiel kunt werken. Ook een adapter heeft niet het eeuwige leven, waardoor u uw apparatuur niet meer kunt opladen. Deze hebben wij ook direct uit voorraad leverbaar.


Altijd bereikbaar

Een extra accu of adapter is in deze tijd van mobiel werken natuurlijk geen overbodige luxe. Wanneer u of uw medewerker altijd beschikt over extra energie dan behoort een lege accu tot de verleden tijd. U zult altijd bereikbaar zijn en levert nooit in op productiviteit.


Wij denken met u mee

Binnen de ICT bent u afhankelijk van uw apparatuur. Bij ons vindt u alles wat u nodig heeft om langer plezier te hebben van deze elektronische apparaten. Onze accountmanagers helpen u graag met het vinden van kostenbesparende oplossingen. Ze komen graag eens bij u op bezoek om uw wensen te bespreken.Meer informatie over replacedirect zakelijk ?

Wilt u profiteren van de voordelen die replacedirect zakelijk te bieden heeft.
Neem direct contact met ons op en bespreek de mogelijkheden.

ReplaceDirect zakelijk
Telefoon: 088 088 6610
Fax: 0492 - 390 224
E-mail: zakelijk@replacedirect.nl
Om het gebruiksgemak van onze website te vergroten, onze diensten persoonlijker en meer op maat te maken en het gebruik van de website te analyseren, maken wij gebruik van cookies. Door gebruik te maken van onze website ga je hiermee akkoord - Lees meer.