ReplaceDirect zakelijk groothandel

ReplaceDirect voor de reparatie sector

Bent u dagelijks bezig met het repareren van laptops, smartphones of tablets? Dan bent u bij ReplaceDirect aan het juiste adres. Met meer dan 200.000 vervangende onderdelen, accessoires en energieproducten in het assortiment vind u altijd snel dat ene product dat u zoekt. Dat in combinatie met de snelle levering die ReplaceDirect u kan bieden zorgt ervoor dat apparaten van uw klanten altijd snel en accuraat gerepareerd kunnen worden. Mocht u er even niet helemaal uitkomen dan voorzien wij u graag van advies om uw klant langer plezier te bieden van zijn of haar apparaat.


Onderdelen

Of u nu op zoek bent naar een smartphone LCD-scherm, laptop toetsenbord, DC-jack of een backcover, met meer dan 200.000 producten uit voorraad leverbaar vindt u bij ReplaceDirect altijd het juiste vervangende product. Hiermee bent u in staat om laptops, tablets en smartphones snel en met hoogwaardige kwaliteit op te lappen voor uw klanten.


Handige tools

Naast de onderdelen voor al uw reparaties biedt ReplaceDirect u een ruim assortiment aan handige tools en reparatie accessoires. Van precisie schroevendraaiers tot opening tools en dubbelzijdige tape tot complete gereedschapsets, u vindt het allemaal bij ReplaceDirect. Ook staan onze specialisten altijd voor u klaar om u te adviseren over welke gereedschappen u nodig heeft om een specifieke reparatie uit te kunnen voeren.


Reparatieservice

Een complexe reparatie of advies nodig? Onze eigen reparatieservice staat altijd voor u klaar mocht u er zelf niet uitkomen. Op deze manier bent u toch in staat om uw klant snel te helpen. Ook wanneer u met een vraag zit omtrent een reparatie dan helpen onze reparatiespecialisten u graag verder.Meer informatie over replacedirect zakelijk ?

Wilt u profiteren van de voordelen die replacedirect zakelijk te bieden heeft.
Neem direct contact met ons op en bespreek de mogelijkheden.

ReplaceDirect zakelijk
Telefoon: 088 088 6610
Fax: 0492 - 390 224
E-mail: zakelijk@replacedirect.nl
Om het gebruiksgemak van onze website te vergroten, onze diensten persoonlijker en meer op maat te maken en het gebruik van de website te analyseren, maken wij gebruik van cookies. Door gebruik te maken van onze website ga je hiermee akkoord - Lees meer.